fuglebad

Fuglebad – se de 9 flotteste i granit, hængende & på fod 🦜

Der er ikke noget, der skaber en hyggelig og ejendommelig atmosfære som et flot og elegant fuglebad. Både fordi det er dekorativt at kigge på og ikke mindst fordi, at det tiltrækker en masse fugleliv.

Her tager vi et kig på de 9 flotteste fuglebade til haven og kommer med links til de bedste webshops med fuglebad.

Indhold

Det kan være hyggeligt at sidde og betragte fugle, der tager sig en tår eller dypper sig i vandet hvad end det er en sommerdag eller en kold vintermorgen.

Hvis du gerne vil skabe mere livlig hygge i din have, så skal du overveje at anskaffe dig et fuglebad. Udover at det kan være et dekorativt indslag i en grøn have eller på terrassen, så giver det derudover mulighed for at nyde de mange besøgende fugle, som kommer til og fra for at bade og drikke.

Et fuglebad vil gavne fuglene såvel som det vil give dig noget at betragte, hvad end det er sommer eller vinter. Det er herligt at have fuglene at kigge på.

Der er mange valgmuligheder, så hvis du ikke ved om du skal vælge et fuglebad på fod eller et fuglebad i granit, så kan du finde hjælp her. 

Hvilket fuglebad skal jeg vælge? 🐦

Det kan altid være udfordrende at finde det helt rette produkt, når der er flere at vælge imellem.

Det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, og hvordan man vurdere kvaliteten af produktet.

Det er en god idé at lave en grundig gennemgang af dine muligheder, hvor du kigger på prisen og anmeldelser fra andre brugere.

Det giver rigtig god mening at gennemgå andres erfaringer med produkter, da de kan give et ærligt indblik i, hvordan produktet fungerer.

På den måde kan du hurtigt få fornemmelsen af de bedste produkter. Det er ved at lade dig guide af pris og anmeldelse, du finder de bedste produkter.

Derfor er det værd at undersøge mulighederne med fokus på de to faktorer. 

1. Eva Solo hængende 

eva solo fuglebad

Se mere om det fine, lille fuglebad og køb online her.

Med dette hængende fuglebad fra populære Eva Solo får du et stilrent design med et simpelt og fint look. Det er en lille hvid skål i keramik med en diameter på 25 cm og med en højde på 11 cm.

Skålen hænger i en snor af nylon og har med den en længde på cirka 1 meter.

Fuglebadet er ganske let og ligetil at hænge op og flytte rundt på.

Det kan desuden hænge ude hele året, da keramikken tåler både vind og vand. Desuden er fuglebadet ganske let at rengøre, da det blot kræver en lille, opvredet klud.

Dette fuglebad passer perfekt til en have, der tit får besøg af de små fugle som musvitter og blåmejser. Og det er et både stilrent, fint og praktisk fuglebad, da det ikke fylder voldsomt, men stadig opfylder de oplagte behov.

Her kan mange små fugle få sig en lille slurk vand.

2. Blomus foderstand eller fuglebad

Denne særlige og eksklusive foderstand fra Blomus er først og fremmest designet og beregnet til korn og fuglefrø, men man kan også fylde det flotte design med vand.

Designet er fremstillet i rustfrit stål og har en skinnende og jævn overflade i sølv. Den har en underskål og et slags tag i stål, som kan tages af og på.

Du kan derfor give fuglene et overdække om vinteren og i regnfulde perioder og om sommeren kan du fjerne toppen og lade træpladen komme til syne.

Underskålen kan fyldes med frø eller vand og give en dejlig foderstand eller et roligt fuglebad til de besøgende fugle.

Selve badet står på en træpæl, og det har en højde på 130 cm og badet har en omkreds på 25 cm.

Det smarte ved dette produkt er, at det kan have flere forskellige funktioner.

3. Esschert Design hængende 

hængende fuglebad

Du kan se mere om Esschert Designet og købe det her. 

I en fin hængestil har Esschert Design lavet dette pyntede fuglebad til din terrasse eller et træ i din have.

Badet er lavet i støbejern, som er et ganske holdbart og slidstærkt materiale, der tåler al slags vind og vejr.

Designet udgøres af et fad med en lille dekorativ fuglefigur i midten. Fadet har en brung og rustik farve, og udtrykket ville passe godt ind i en grøn og frodig have.

Det holdes af en kæde i metal og med krogen forenden er det ganske nemt at flytte på.

Selve badet er 23,3 cm i diameter og 8 cm i højden. Men med kæden bliver det naturligvis længere.

Dette fuglebad er velegnet til en fin terrasse eller et frugttræ i haven, og det kan være et lille helle for de tørstige fugle.

4. Esschert Design fad

Her er endnu et design fra Esschert, men dog ikke et hængende design. Dette lille fuglebad er designet i støbejern, som er et godt og holdbart materiale.

Det giver desuden designet et rustikt og landligt udtryk.

Det er et stående bad og ikke et fuglebad på fod. Det er et af de mindre bade med en bredde på 29,5 cm, en dybde på 13 cm og en højde på 7,1 cm.

Det er altså ikke et højt fuglebad, som de andre, men en væsentlig mindre model.

Det er et oplagt fuglebad til den lille altan eller til en mindre terrasse. Det ville være ideelt til lige at afprøve muligheden.

Det bad i støbejern ligner lidt ler og har en lille fugl siddende på midten af skålen.

Her ville havens småfugle kunne hygge sig med et lille bad og en slurk vand. 

5. VidaXL fuglebad og væglampe

Her har du et produkt, der har samlet flere funktioner i et og samtidig fundet et elegant design.

VidaXL tilbyder både et fuglebad og en væglampe med LED-lamper, som ovenikøbet kører på solenergi.

Det er en ret særlig og brugbar tilføjelse til udeområdet. Med dette design formår VidaXL både at skabe noget elegant og subtilt, men samtidig iøjnefaldende.

Produktet er fremstillet i plast, som gør lampen let at flytte og let at vedligeholde samt en lang levetid. Det er derudover ganske nemt at skille ad og samle igen.

Det er 96 cm højt og 39 cm bredt på det bredeste punkt.

Det består en sokkel med en lampe foroven med hele to fade et stort under lampen og et mindre længere nede. Du kan derfor både sørge for at fuglene har adgang til foder og vand. På den måde giver denne løsning lidt flere muligheder og tilbyder en anden luksus til de besøgende fugle.

Så kan du både få glæde af spisende og badende gæster. Lyset i toppen kører altså helt af sig selv på de solstråler, det har indsamlet i dagtimerne. Der er altså ekstra lys om aftenen og om natten og fuglekig om dagen.

Dette produkt er lidt mere end blot et fuglebad, men kan også give et flot præg til terrasse og have. 

6. VidaXL bad og springvand

I dette design fra Vida får du et springvand i dit fuglebad på fod. Det er et smukt og dekorativt springvand samt fuglebad, som virkelig tiltrækker blikke.

Det er et elegant design med et klassisk look, som munder ud i et springvand med flere etager på toppen.

Her kan fuglene få sig noget at drikke og tage et brusebad under det rindende vand.

Det er lavet i grønlig plastik og har derfor en god holdbarhed og kan klare det meste vejr. Man behøver derfor ikke bekymre sig om at tage det ind og ud.

Selvom det er holdbart, er det ikke lige så stabilt som et fuglebad granit.

På den måde er det ganske praktisk, men det kræver dog montering og tilslutning, hvis springvandet skal køre. Produktet har en højde på 91 cm og en diameter på 50 cm.

7. Fuglebad på fod (billigt og fint)

Dette lille fine fuglebad er hævet af en lille piedestal, som bærer et fint formet fad med en lille fugl på kanten.

Badet er i støbejern og har en flot brun og rustik farve, der vil klæde de fleste udendørsområder.

Fuglebadet har en højde på 13,9 cm en længde på 19,2 og en dybde på 16,3 cm.

Der er altså god plads til havens og terrassens små fugle i det yndige bad.

Her får du et bad, der er ganske let at flytte rundt på og som har en anderledes dekorativ effekt, da det kan stå på borde eller blandt blomster og meget mere.

Et fuglebad på fod er velegnet til de mindre områder, hvor du gerne vil skabe lidt mere liv. Hvad end det er en altan eller et lille hjørne i din have.

Med dette elegante og klassiske fuglebad kan du give lidt ekstra liv og et stilet udtryk.

8. Trixie transparent bad til indendørs fugle

Hvis du skal bruge et bad til dine indendørsfugle, så skal du rette blikket mod noget som dette transparente fuglebad fra Trixie. Og her er det vanskeligt at få et fuglebad på fod.

Det transparente bad har en halvrund form, som let kan hænges på bure til de mindre selskabsfugle.

Så hvis du mangler et bad til dine indendørsfugle, er her et simpelt og let bud.

Det er funktionelt og let at rengøre og hægte af og på. Det er lavet i plastik og har en bredde på 14 cm, en dybde på 15 cm og en længde på 15 cm. Det passer derfor ideelt til kanariefugle og undulater.

Du fylder blot badet med vand i bunden, hægter det på dit bur og sørger for adgang for dine fugle. Så kan de bade og hygge sig i vandet.

Det er for eksempel en rigtig god idé, hvis de trænger til at køle af på de varme sommerdage.

9. Fuglebad i granit

fuglebad granit

Hvis du vil have et klassisk udtryk, som sjældent går af mode, så skal du vælge et fuglebad i granit. Et fuglebad i granit har et rustikt, men flot, sjæleligt udtryk, som gør sig rigtig godt på enhver græsplæne eller blandet potteplanterne på terrassen.

Fuglebadet i granit har en vis størrelse, som skaber plads til mange forskellige fugle og ikke kun havens småfugle. Det har plads til de fleste og vil med sikkerhed tiltrække en masse fugle.

Dette fuglebad i granit er 35 cm i diameter og kan stå i græsset eller på fliserne. Det har en vægt på 18 kg, så det kan sagtens flyttes rundt, hvis du vil prøve forskellige placeringer.

Det står ganske stabilt og kan indgå i de fleste forskellige udtryk.

Et fuglebad i granit er et af de mere populære valg, som aldrig går helt af mode. Det er stabilt og gør ikke for meget væsen af sig og så giver det god plads til de mange fugle.

Se mere om fuglebadet i granit og køb det online her.