Lækre Sofaer – Her er 9 skønne møbler til stuen

Ingen stue uden sofa! I dag fås lækre sofaer i en hel række af udformninger. Her på siden har vi samlet 9 unikke bud på dejlige daybeds, hvor du kan dase og hvile ud i en travl hverdag.

Vi er sikre på, at du kan se dig selv i (mindst) ét af disse skønne møbler til stuen. Du kan placere din favoritsofa lige, hvor det passer dig – under vinduet med den gode udsigt, i hjørnet hvor der er ekstra godt at læse eller som en del af din sofagruppe. 

Læs med og lær de 9 himmelske sofaer at kende.

Indhold

1. Innovation Sigmund Sofa 200cm

lækker sofa

Med Innovation Sigmund får du masser af sofa, og seng, for pengene. Den labre grå sofa kan nemlig slås ud til en seng med to madrasser. Du kan altså både benytte møblet som en afslappende daybed og en sovesofa til to. Perfekt, hvis du har overnattende gæster!

Innovation Sigmund har smukke ben i lakeret egetræ, og madrassen er betrukket i eksklusivt udseende møbelstof. Det er en meget indbydende sofa, som kalder på, at man lægger hovedet på hynden og læser en god bog. 

Men det er også en alletiders sofa som en del af sofagruppen, hvor vennerne kan fordybe sig i selskab og samtale.

Og så fungerer Innovation Sigmund altså også som både enkelt- og tomandsseng. What’s not to like?

Lær Innovation Sigmund Sofa bedre at kende her.

2. House Nordic Capri Daybed 200cm

Capri Daybed fra House Nordic er en skøn, blå sofadrøm. Det er her, du smider dig, når du kommer hjem fra arbejde, og du lige skal have pusten. Capri Daybed byder også vennerne indenfor og inviterer til uformel sofasnak.

Sofaen fra House Nordic har rene linjer og et simpelt design. Men det betyder ikke, at der ikke er kælet for detaljen – syningerne på toppen af madrassen er nemlig kronen på værket. Det er et møbel, man altid bliver glad for at komme hjem til. 

Sofaer er stuens midtpunkt. Men de kan faktisk også godt placeres mange andre steder i din bolig. En daybed kan gøre sig rigtig godt i entréen, hvor man kan sidde på den, når skoene skal tages af og på. Også i soveværelset er lækre sofaer et hyggeligt indslag.

Hvad er du til – polyester eller velour? Blå, sort eller gul? Der er mange designmuligheder med Capri Daybed, og det er bare at vælge dén, du bedst kan lide.

3. OGK Savbriks Sofa 200cm

Denne Savbriks er ikke bare smuk og komfortabel, den har også en sjov og rørende historie. Designeren bag er Ole Gjerløv-Knudsen, som i 1962 besluttede sig for at designe en briks til sin søn. Sønnen skulle nemlig på campingtur, men havde ondt i halsen.

Faderen besluttede derfor at designe en briks, som han kunne sove på, så han ikke skulle ligge på den kolde jord. Resultatet er denne flotte briks, som gør sig godt i stuen såvel som udenfor i det grønne. OGK Savbriks Sofa er i øvrigt også en rigtig fin gæsteseng.

Der er mange praktiske aspekter ved denne simple sofa. Den kan samles på bare 2 minutter, og den er nem at have med sig hvor som helst og når som helst – fx på camping. Derfor kan du også hurtigt og elegant slå den op, når du skal hygge i haven, eller når der kommer en gæst til overnatning.

Hvis du er til grønne sofaer (i betydningen bæredygtige!), er OGK Savbriks et godt bud. Den skal hverken samles med søm eller skruer, men spændes blot op med reb. 

4. Scandinavian Choice Simard Sofa 60cm

Lækre sofaer er komfortable og lader kroppen få en pause. Det er tid til at trække vejret helt ned i maven! Det kan du med garanti i denne ultra komfortable Scandinavian Choise Simard Sofa. Her kan du læne dig tilbage og trygt blive grebet af det bløde ryglæn i velour.

Sofaen kan lidt af hvert, når det kommer til hygge og afslapning. Den er helt perfekt foran fjernsynet, når man skal nyde en god film om aftenen. Den er også hyggelig i krogen, hvor man gerne vil læse bøger eller bladre i magasiner. Og så er det altså ret indbydende at lukke øjnene, når man sidder i chaiselongsofaen… 

Det enkle design uden for mange dikkedarer passer godt ind i de fleste moderne indretninger. Sofaen står på runde ben i sort metal, og du har lidt forskellige valgmuligheder, når det kommer til betrækket. Er du fx mest til mørkegråt velourstof eller støvet rosa?

5. House Doctor Diva Sofa 180cm

Denne House Doctor-sofa er – som navnet antyder – en diva værdig. Designet er eksklusivt og ganske unikt med den indbyggede nakkestøtte. Her er det meget tillokkende at hvile hovedet og hårlokkerne, særligt ovenpå en lang dag. 

Den smukke, elfenbensfarvede madras pryder stort set ethvert rum. I stuen vækker den opsigt og indbyder til stunder med ro og fordybelse. Men den kan også passe godt ind i gæsteværelset eller måske den rummelige entré. 

Møblet har et rent snit og en enkel udformning. Du behøver ikke engang rode med puder, for nakkestøtten er allerede tænkt ind i konstruktionen. Det gør sofaen meget elegant at se på, og ikke mindst luksuriøs at ligge på. 

6. ByON Arch Sofa 120cm

Kan du godt lide et lidt råt, industrielt look? Så skal du spærre øjnene op og tage denne daybed fra ByON helt ind. Den har nemlig et cool industrielt udtryk med en sort metalramme og labert, sort læder. 

Sædet er polstret og konstrueret i bløde bølger, der gør det behageligt at sidde på. Der er absolut heller ikke noget i vejen for at slænge sig på Arch Sofa. Placér eventuelt et lille kaffebord ved siden af og forsyn det med bøger, som er gode at bladre i.

Den stilfulde sofa er et velkomment indslag i stuen. Du kan med fordel placere den op ad en væg, så du har et ryglæn. Tilføj eventuelt puder og tæpper efter behov. 

7. House Doctor Basti Sofa 193cm

Vi er mange, der søger tilbage til naturen, og det viser sig blandt andet i de lækre sofaer, du finder på markedet. House Doctor tilbyder eksempelvis denne helt igennem organiske daybed i lyst træ. Det er en daybed, der adskiller sig fra de andre produkter på markedet, på en række punkter.

Tag fx sofaens form. Det er en smuk bue, der er lige så organisk som materialet. Tilmed ligger du super godt på sofaen, som støtter hele kroppen. Vil du have et blødere underlag, kan du tilføje en tynd hynde i hør eller et andet passende materiale. 

House Doctor Basti Sofa er et unikt inslag i stuen, for hvor mange har lige en sofa af træ? I en skandinavisk indretning med masser af naturfarver gør denne daybed sig helt perfekt. Men den er selvfølgelig også et oplagt møbel til terrassen. 

8. Bloomingville Manou Sofa 75cm

Denne lille, hyggelige daybed skaber en skøn oase, hvor end du placerer den. Den er perfekt til brunchhygge søndag morgen, når man gerne vil sidde lidt blødt. Den er også helt oplagt til alle de afslappende testunder i løbet af ugen.

Sofaen fra Bloomingville er lavet af rattan og har et naturligt udseende. Den har lave ryglæn i begge ender, hvilket giver dig flere forskellige siddemuligheder. Det er en rigtig hyggelig sofa til puder og lune tæpper, som bare får møblet til at se endnu bedre ud. I det hele taget kan du tage stemningen til et helt nyt niveau med denne herlige daybed. 

9. VidaXL 60657 Sofa 178cm

Chaiselongen her er et syn for sig, og derfor kunne vi ikke modstå at have den med blandt de lækre sofaer her på siden. Det er ikke en sofa for alle, men hvis den er for dig, vil den gøre dig uendelig begejstret!

Det kræver lidt af en personlighed at indrette stuen med en sølvskinnende chaiselong i vintagestil. Til gengæld siger møblet virkelig Spar 2, og det kan næsten ikke undgå at blive kommenteret. Når det først er en del af stuen, er det svært at undvære igen.

Man føler sig uden tvivl som lidt af en diva, når man slænger sig på denne opsigtsvækkende daybed. Så hvis det er en følelse, du drømmer om at have hver dag – ja, så er der ikke nogen tvivl om, hvilken sofa du skal vælge.