skoreol

Skoreol – se de 11 bedste skoreoler her

Mangler du et sted hvor du og husstandens beboere kan stille deres sko og støvler? I mange boliger er det ganske normalt at sko/støvler fylder meget af gulvet i bryggers eller i entreen.

Dette kan være særdeles problematisk, hvis man bor i mindre ejendomme såsom lejligheder. Det er bare ikke altid, er der er nogle steder at placere fodtøjet, hvorfor det derfor kan være en god idé at købe en skoreol

Indhold

En skoreol udnytter pladsen i gangen eller bryggers samtidigt med, at den er mere æstetisk end at have sko og støvler liggende overalt. Hvis du godt kunne bruge en ny skoreol i dit hjem til dig selv eller andre i husstanden, så kan du med fordel læse med her. 

Det er netop sådan, at der findes flere forskellige typer reoler til sko både i forhold til størrelser, design og materiale. Nogle foretrækker en skoreol træ, andre en skoreol med siddeplads.

Uanset hvad du foretrækker, så er der flere valgmuligheder som vi nok skal gennemgå. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en liste over populære skoreoler af forskellige typer. 

Hvilken skoreol skal jeg vælge?

Da der findes mange typer reoler til sko på markedet, kan det være lidt af jungle at finde rundt i. Dét som er værd at kigge på i forhold til at sammenligne skoreoler, er blandt andet prisen samt anmeldelserne.

Det er ikke altid at det dyreste produkt, der findes på markedet, er det bedste, da kvaliteten og brugertilfredsheden også skal hænge sammen. 

De bedste skoreoler bliver typisk bedømt på priser og anmelderscores altså, hvad andre forbrugere har givet af bedømmelser. Som forbruger kan du derfor drage fordel af at læse, hvad anmeldelserne siger.

Se nogle af de bedste skoreoler til prisen her.

For at finde de bedste produkter på markedet er prisen derfor også afgørende og, hvad man får for den.

1. Tica Copenhagen – Wall Small skohylde


skohylde

Hvis du er på udkig efter en moderne skohylde som ikke fylder særligt meget, så er denne model relevant. Den stilfulde metal skohylde, kan hænges op både vandret og lodret alt efter ønske. 

Skomøblet egner sig til flere rum i hjemmet, hvor der er behov for at stille sko eller støvler. Den minimalistiske skohylde har målene 35x27x35cm. En skohylde fra Tica Copenhagen kan både fås i sort, hvid og grå som passer til hjemmet.

Prismæssigt er dette en hylde i den lidt dyrere ende, men den passer særligt godt til den nordiske stil. 

Køb skohylden til billigste pris her.

2. DAY – en skohylde til en billig pris


day skohylde

Mangler du en prisvenlig skoreol til meget billige penge, så kan du vælge mærket ’DAY’, som har et mål på 65x30x74cm. Skohylden har 4 hylder, hvor der sagtens kan være mellem to til tre par sko på hver af disse. 

Deres skomodel er i enkelt og stilrent design og fås i sort. Det enkelte design gør, at den passer til mange hjem og så er den også nem at samle. Da denne skoreol er i metal, er den også særdeles nem at rengøre. 

Køb online her:


3. Rowico Confetti – En skoreol træ

rowico skohylde træ

Hvis din eller husstandens indretningsstil udstråler varme og det mere organiske look, så er en skoreol træ et godt valg. Rowico skohylden måler 80x40cm og har to hylder til opbevaring af sko, støvler eller sandaler. 

Prismæssigt ligger den i den dyrere ende, men det er også træ. Denne model kan fås i både naturfarvet, hvid og sort og den passer derfor til de fleste danske hjem. En skoreal træ passer ganske vist til de fleste rum i hjemmet, da den også kan minde om en smuk træbænk på mange måder. 

Køb skoreolen i træ her:

4. Nordform Agust

Endnu en flot skohylde træ samt metal, som giver en flot kombination af det mere naturlige look, samt det rustikke. Denne skoreol måler 35x32x35cm og har således to hylder, hvor flere par sko eller støvler kan placeres. 

Prismæssigt får du en skoreol i mellemklassen, men som også egner sig til hjemmet, hvor træmøbler er er at foretrække. Den smukke skohylde er desuden nem at vedligeholde. 

Køb skoreolen med 2 hylder:

Er du vil med kombinationen af træ og metal samt de sorte detaljer og naturfarvede look, men alligevel mangler en hylde mere, er der en anden mulighed. En skohylde træ og metal fra Nordform Agust, kan nemlig også fås med hele tre hylder.

Denne model egner sig særligt til de hjem, hvor der bor flere i husstanden. Målene på denne er 77x50cm. 

Find skoreolen med 3 hylder:

5. TecTake Bench – En skoreol med siddeplads/bænk

skoreol med bænk

Det behøver ikke kun dreje sig om reoler med hylder kun til sko blot fordi ordet ’skoreol’ dukker op. Der findes også skohylder, som har flere muligheder.

Hvis ikke det klassiske hyldesystem i forhold til opbevaring af sko passer til indretningsstilen, kan en skoreol med siddeplads være en mulighed. 

Skoreolen fra TecTake, er et hyldesystem kombineret med en komfortabel sidde plads ovenpå. Det smarte møbel til sko kan for eksempel laves til 10 holdepladser og der er ligeledes plads til omkring 10 par sko.

Det smarte ved denne innovative skoreol med siddeplads er desuden, at hylderne kan justeres som det ønskes, med undtagelse af dem i midten. 

Målene på denne skoreol med siddeplads er 103,5x48x30cm og flere farver kan vælges. Du kan eksempelvis vælge brun/hvid, grå/hvid, sort/hvid samt andre kombinationer. Prismæssigt får du en bænk til en fornuftig pris, som har flere formål. 

Køb til billigste pris her:

Har du set vores store guide til de bedste skoskabe?

6. TecTake Bamboo 4 Shelves

skoreol bambus

Er du på jagt efter en smuk skohylde i naturmateriale, som kan opbevare mange par sko eller støvler så har TecTake designet en flot model. Deres bambus skohylde kan på mange måder bidrage til en mere tropisk indretning og så passer det naturlige udseende til mange typer hjem. 

Den unikke skoreol har fire hylder og målene ser således ud: 67,5x 36x68cm og den kan holde til en vægt på 30kg. Skohylden kan placeres i både gangen, på soveværelset eller i eksempelvis et walk-in closet. 

Bambussen er lakeret, hvilket også gør hylden nemmere at rengøre. En anden smart funktion ved denne skoreol er, at der er to håndtag som gør det nemt at flytte den fra sted til sted. Prismæssigt er denne reol ganske fornuftig. 

Shop online her:

7. vidaXL – Skohylde

vidaxl skohylde

Det er ikke alle som bryder sig om at skoene står frit fremme på en skohylde. Det er derfor også muligt at finde en skoreol, som ’skjuler’ fodtøjet mere. Skohylden fra dette brand måler 60x30x45cm og er i et meget stilrent look.

Der er her tale om en skoreal træ, som er konstrueret. Skoreolen kan fås i flere farver såsom hvid, grå, naturfarvet og brun. 

Dét som særligt gør denne skoreol unik, er dens udseende. Skomøblet indeholder nemlig to hylder, hvor sko, støvler og sandaler kan opbevares på. Derudover er der en skuffe i toppen, hvor der kan opbevares hatte, huer, skohorn eller lignende.

Dette produkt, kan endvidere pynte med eksempelvis potteplanter, billeder, eller andre nipseting på overfladen. Det flotte møbel har en overkommelig pris, som de fleste kan være med på. 

Se mere om hylden her:

8. vidaXL Skoskåp

sort skohylde

Skal skoene være helt gemt væk i entreen eller bryggers, så har producenten vidaXL også en anden skoreol som skjuler disse.

Deres elegante skohylde er mere som et skab, hvor det er muligt at placere skoene på hele fire hylder. Udover hylderne er der desuden også en skuffe og to låger, som skjuler hylderne. 

Til hjemmet, hvor ryddelighed og enkelthed vægtes højt, passer denne skoreol model ganske godt. Den er ligeledes enormt nem at gøre rent.

Materialet er spånplade og målene er 60x35x84cm. Du kan få skoreolen i flere farver alt efter smag og behag.  Du får her et skomøbel, som har godt med plads til fodtøjet i hjemmet.

Prisen ligger i mellemklassen på denne vare.

Shop til billigste pris her:

9. Vida XL – stor skoreol i 10 niveauer

stor skoreol

Er der en stor familie i hjemmet eller mange besøgende gæster, kan det ofte knibe med at finde plads til fodtøjet. vidaXL har designet en skohylde, som gør det muligt at opbevare hele 40 par sko.

Skohylden er designet i 10 niveauer, således at møblet er højt og skoene placeres i en opadgående retning. 

Denne skoreol er enormt praktisk da den udnytter pladsen op ad, fremfor på gulvet. Målene på møblet er 140x72x20cm og så vejer den kun cirka halvanden kilo. Dette betyder, at den let kan flyttes rundt i hjemmet.

Skoreolen kan både passe til soveværelset, stuen, entreen eller til dem som har et walk-in-closet. En anden stor fordel ved dette produkt er desuden prisen, som ligger i den lave ende. 

Se den billigste pris her:

10. vidaXL skoreol – 25x 102cm

flot skohylde

En anden skoreol model fra vidaXL, som er værd at nævne er deres anden model, som udnytter afstanden til loftet, fremfor at fylde på gulvet. Hvis det kniber med plads i gangen, stuen eller på værelset, så er denne skoreol relevant. 

Materielt er spånplade i høj kvalitet, som er med til at give et chik look til hjemmet. Med dens solide stabilitet og flotte farver som den fås i, egner den sig fint til at stå for sig selv eller sammen med andre.

Det er dog vigtigt, at man anvender vægmonteringsudstyret som medfølger. Der er hele seks hylder til denne skoreol og prisen er ganske fornuftig.  

Shop til billigste pris her:

11. Nordal 19989 – måske den flotteste skohylde?

designer skohylde

Denne skohylde er lavet af sort jern og her kommer designet virkeligt til udtryk. Hvis du går op i unikt design, fine detaljer og et mere rustikt look så kan du med fordel overveje en skoreol fra Nordal.

Det smukke møbel har flere hyldesystemer, som er asymmetriske, hvilket gør dette møblet særdeles unikt. 

Møblet har endvidere end sort glasplade og der er plads til at sætte en paraply eller lignende i selve møblet. Målene for dette møbler er 85x59cm og farven er som nævnt sort. Hvis du er vild med dansk design, det atypiske, men rustikke look, hvor der kræses for detaljerne, så er dette skomøbel relevant at tjekke ud. 

Prisen er dog også høj i forhold til de andre skoreoler vi har nævnt, dog er det også et design møbel. I forhold til indretningen, passer den smukke skoreol til flere steder i hjemmet, herunder den mere minimalistiske stil.

Se den bedste pris her:

Vi håber, du kunne bruge denne store guide til de bedste skoreoler og hylder.